La Place Express stunt met koffiedeal

LaPlace Groningen |

LaPlace Groningen | Foto: (© Tycho Müller | www.tycho.photo )

Je bent vanochtend veuls te vroeg begonnen in de UB en rond een uur of 10, half 11 gaat je interne koffiealarm (terecht) af. Of je bent onderweg en je moet nú koffie. Hoe het ook zij: pik je koffietje tot 12.00 uur ’s ochtends vooral even mee bij de La Place Express aan de Grote Markt.

Dit artikel is in samenwerking met La Place geschreven. Hier krijgen wij dus knaken voor. En dat is fijn, want daardoor kunnen jullie al onze content gratis consumeren.

Scheelt namelijk een paar knaken en bovendien hebben ze daar écht lekkere koffie. Of cappuccino. Espresso, thee. Kan ook. 1,50 euro leg je neer voor een small exemplaar, en voor een medium unit latte macchiato, flat white of verse kruidenthee betaal je 50 cent meer. Dat zijn nog eens ouderwetse prijzen. En dat is leuk, met al die ridicule prijsverhogingen van tegenwoordig.

Barista koffie-to-go

En mocht er naast je koffiealarm ook een eetalarm afgaan: uiteraard ben je bij La Place Express ook aan het juiste adres voor een verse sandwich of een zoet tussendoortje. In combinatie met een betaalbare barista koffie-to-go een niet te versmaden tussenstop!

Tot slot nog even een belangrijke toevoeging: bovenstaande geldt alleen voor de La Place Express en níet voor het La Place restaurant.