OnlyFans-meisje Elise heropent discotheek ZAK: iedere zaterdag feest in Duitsland

Discotheek ZAK

Discotheek ZAK

Vroegâh, was discotheek ZAK – net over de grens bij Tubbergen – een begrip in de hele grensstreek. En in Stad. Partybus in en gaan. Voetjes van de vloer tot in de vroege uurtjes en met ’t busje weer terug. Tof nieuws: oude tijden herleven, want OnlyFans-meisje Elise heeft de discotheek overgenomen en sindsdien is het elke zaterdag groot feest in Duutsland.

Dit artikel is in samenwerking met ZAK geschreven. Hier krijgen wij dus knaken voor. En dat is fijn, want daardoor kunnen jullie al onze content gratis consumeren.

Enneh: uurtje rijden maar, hè? Misschien nog een kwartiertje erbij, maar verder is het niet. Die partybussen rijden nu nog niet weer, maar zitten er zeker wel aan te komen. Daarvoor houd je de website van ZAK in de gaten.

ZAK

De discotheek heeft vier area’s: een feestcafé, een R&B/ Urban ruimte, een rockcafé en een main, waar in de vroege uurtje techno en in de latere uurtje hardstyle met een toefje hardcore wordt gedraaid. Kersverse eigenaar Elise (echte naam Cissy van Dijk) en haar team hebben stoere plannen, die her en der ook echt nodig zijn. ,,We voegen langzamerhand de nieuwste apparatuur, LEDschermen en andere snufjes toe. Het gaat heel mooi worden! Na de verbouwing doen we een échte heropening, met een groot feest.”

Afscheid The Prophet

Waar je de website ook voor in de gaten houdt, zijn de toffe feesten die Cissy in de planning heeft. Eén keer per maand staat er een dikke line-up gepland. 6 mei is de volgende en dat is gelijk een hele speciale. Hardstyle DJ The Prophet houdt er mee op en hij heeft ZAK uitgekozen om één van zijn allerlaatste optredens te geven.

Er zijn nog meer hoogtepunten die avond. Naast The Prophet zullen ook DJ Luna, DJ Ginia, ZeroPoint, Chiva, Miss Angelize én Mike Gerritsen de DJ booth beklimmen.

Graties

Kers op de taart is dat Cissy/ OnlyFans-meisje Elise zelf het eerste uur (van 21.00 tot 22.00 uur) draait. En als je dat wilt zien, dan heb je een leuk extraatje. Op 6 mei is de entree namelijk het eerste uur gratis.

Vaker doen

,,Dat gaan we vaker doen”, vertelt Cissy. ,,Gratis entree het eerste uur, een Europarty – drankjes voor een euro, of twee – een 16+ feest op vrijdag. Ik zit boordevol ideeën! En bovendien wil ik graag een discotheek zijn voor iedereen: grotere beurs én kleinere beurs.”

Andere ideeën zijn er ook. ,,Uiteindelijk komen er een paar keer per jaar themafeesten. Ik kom zelf uit de erotische entertainmenthoek, daar heb ik redelijk wat bekendheid mee gekregen. Hoe leuk is het dan om dat te gaan combineren? Ik denk dan aan een Crazyland-achtig erotisch feest, met een knipoog. Leuk, met meiden op podiums enzo.”

Pikant gekleed

,,En tijdens grotere line-ups kruip ik samen met mijn vriendinnen achter de bar om live te streamen en drankjes te serveren. Pikant gekleed.” Andere ideeën van de duizendpoot zijn een WinterWonderlandfeest inclusief schaatsbaan én pannenkoekenhuisje. ,,’s Avonds voeren we dat thema dan door in de discotheek.”

,,Het is allemaal heel spannend, maar ook echt een heel leuk nieuw avontuur in ons leven. Ik heb er hartstikke veel zin om met de discotheek aan de slag de gaan!” zak-uelsen.com