Pak een drankje, doe een dansje, en stijg op bij Airport Eelde

Foto: gansfotografie.nl

Foto: gansfotografie.nl

Zin om eens af te stappen van de gebaande feestpaden? Misschien moet je dan eens eem een ticket halen voor Lovers of House x ClubNU. Op 4 februari wordt Airport Eelde omgetoverd tot uitgaansspot. Jawel: dansen, drankjes en uitzicht op een vliegveld. Waarom ook niet?

Dit artikel is in samenwerking met Lovers of House en ClubNU geschreven. Hier krijgen wij dus knaken voor. En dat is fijn, want daardoor kunnen jullie al onze content gratis consumeren.

Organisatoren van dit bijzondere event zijn Clifton Malone (44) en Tessa de Wilde (36). Eerstgenoemde is oprichter van Lovers of House en De Wilde van ClubNU. Ze besloten de handen te schudden en de twee evenementen te laten samensmelten.

Van top 40 tot afrotech

Het resultaat? Een knetterende avond/nacht met twee dansruimtes op een belachelijk toffe locatie. “ClubNU draait voornamelijk R&B en classics uit de top 40”, vertelt De Wilde. “Onder anderen Miguell Kaidel zal daar gaan draaien. Verder geven we bij ClubNU graag het podium aan lokale DJ’s.”

Heb je meer zin in house of afrotech? No problemo. Voor deze ondeugende deuntjes kun je terecht in de andere zaal. Daar wacht bijvoorbeeld DJ AfroTura op je. En ook Rudy Lima, met wie Malone ook erg in z’n nopjes is. “Ik hoorde hem een keer draaien tijdens een feest in Rotterdam. Ik dacht ‘die moét ik hiernaartoe halen!’. Hij past geweldig bij de sound van Lovers of House.”

Mengelmoes van leeftijden

Het evenement, dat duurt van 21.00 tot 03.00 uur, is bedoeld voor liefhebbers van 25+. “Officieel is iedereen die 21 jaar of ouder is ook van harte welkom. Alleen moet deze groep er rekening mee houden dat het gros een stuk ouder zal zijn.”

Het is namelijk de bedoeling dat verschillende leeftijdscategorieën, van twintigers tot vijftigers, open staan voor een gezellige cocktail van mensen en moderne. “The more the marrier, dus”, zegt De Wilde.

Stijlvol stappen

Verder kun je bij Lovers of House x ClubNU eens een keer lekker ‘stijlvol stappen’. Dus schroom niet dat kekke blouseje of dat gevaarlijk mooie jurkje uit de kas te trekken. Want dit belooft een heerlijk uitbundige fissa te worden.

En oja, als je je echt van top tot teen in luxe wilt onderdompelen, dan kun je ook nog een VIP-arrangement op de kop tikken (check de socials ). Met je vrienden rond een privétafeltje, zalige muziek, klinkende champagneglazen en uitzicht op het feestgedruis. Hoppaaa!

Touringcar

‘Marehh, Airport Eelde, hoever is dat wel niet fietsen?’ Toch wel een dikke dertien kilometer. Maar geen paniek. Ook dat is geregeld. Er rijdt namelijk een speciale touringcar langs verschillende punten in Groningen om je op te pikken. Een tientje extra en voor je het weet sta je op het vliegveld met de heupen te zwaaien.

Tickets voor Lovers of House x ClubNU op 4 februari kun je hierrrr bestellen. De earlybirds zijn inmiddels gevlogen, maar regulars zijn nog beschikbaar. Mooi ja!