Psst.. daar, achter de bomen in Stadskanaal: Secret Forest Festival!

Eigen foto

Eigen foto

Heb jij nog ruimte in je festivalagenda deze zomer? Omcirkel dan met rood 8 juli! Dan wacht het Secret Forest Festival namelijk op jou in Stadskanaal. Het evenement waar je via bospaadjes het ene na het andere prachtpodium tegenkomt.

Dit artikel is in samenwerking met Secret Forest Festival geschreven. Hier krijgen wij dus knaken voor. En dat is fijn, want daardoor kunnen jullie al onze content gratis consumeren.

Van Ronnie Flex tot Nicky Romero

Voor wie zijn debuut nog moet maken in Stadskanoal: op Secret Forest Festival geven dance, pop en hardstyle elkaar een handje. Zo krijg je een knallende cocktail van Nicky Romero, Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Jannes, Headhunterz en.. nog zo’n veertig anderen.

Allemaal vinden ze hun weg langs de verlichte bomen van Pagedal. Een mysterieus aangekleed bos waar bezoekers verschillende geheimen ontrafeld zien worden. Volg de paden en laat je leiden naar een zintuigelijk spektakel.

Extra podium

Het is inmiddels de zesde editie die op 8 juli los zal barsten. Geestelijk vader is Jeroen van Broekhoven, eigenaar van club Fox Nightlife. “In 2013 heb ik dit festival opgestart in Stadskanaal, het dorp waar ik vandaan kom.”

Het festival draait lekker, vertelt hij. “Dit jaar doen we er een zesde podium bij. We hadden altijd één podium waar de hardere muziekstijlen op werden gespeeld, maar we merkten dat hardstyle en uptempo muziek beide erg populair waren. Daarom hebben we ze maar gescheiden.”

Van al het dansen en ronddolen krijgt een mens honger. Op zoek naar eten in het bos, hoeft gelukkig niet. Kraampjes te over. Een vette bek halen bij de snacktent, een pannenkoekje oprollen, of toch vegan op je bord.. het komt allemaal wel goud.

7.000 feestvrienden

En dan weer doorrr. Want de muziek wacht op niemand. Net als de kaartverkoop van Secret Forest Festival trouwens. En die gaat rap, zegt Van Broekhoven. “Het wordt sowieso uitverkocht. De vraag is alleen wanneer. In totaal is er in het bos plaats voor maximaal 7.000 mensen.”

Wil je daar een van zijn? Dan weet je wat je te doen staat: tik hier je tickets af, op naar Stadskanaal, en ga 8 juli lekker los in het deuntjesbos.