Aaahw kjoeet! Deze Stadjer besloot een bult knuffels weg te geven, voor kinderen die 't niet breed hebben thuis

Dikke bult knuffels.

Dikke bult knuffels.

Leuk hoor, die Meikermis. Maar dat geldt natuurlijk niet voor kinderen met ouders die het wat minder breed hebben. Voor hen is zo’n uitje veel te duur. En daarom bedacht Stadjer Nic een leuke actie, samen met een cliënt van haar. Ze verzamelde een hele bult knuffels om weg te geven.

De knuffels zijn van de client van Nic, die in de thuiszorg werkt. Hij had ontzettend veel knuffels thuis, en wist niet goed wat hij ermee moest. Of Nic niet iets wist. En zodoende kwam ze op het plan de knuffels weg te geven.

Dat deed ze door de knuffels voor haar huis te leggen. In de bosjes. Aan de Bataviastraat. Ze plaatste hier en daar wat oproepjes dat ouders en hun kids de knuffels konden afhalen. En binnen vier dagen waren alle knuffels weg. „Sommige kinderen huilden van blijschap”, vertelt Nic. „En van anderen kreeg ik een grote glimlach. Daar doe je het toch voor?”

Zo wordt de wereld heel wat mooier!

Op haar Facebook schrijft Nic: „De meeste knuffels zijn weg nu, ben zo blij... Als er meer mensen geïnspireerd zijn. Kijk om je heen, zet het klaar voor je huis of waaar dan ook. En maak de ouders & kids blij. Zo wordt de wereld heel wat mooier!”