Appie Brugstraat deelt (gratis) wasknijpers uit vanwege poeplucht. Supermarkt inmiddels gesloten

Een onorthodoxe oplossing zou je het kunnen noemen. De afgelopen dagen had de Appie in de Brugstraat een dikke bak met wasknijpers in de winkel staan, vanwege een steeds sterker worden poeplucht. Erg vervelend voor gasten en natuurlijk ook voor het personeel dat er hele shifts in moest doorbrengen. Tot het vrijdagmiddag echt niet meer ging. Om 14:00 uur ging de winkel op slot. Dat is het niet zo lekkere van Albert Heijn.

“Het kon echt niet meer,” vertelt een medewerker van de betreffende vestiging over de telefoon. “We hebben dus nu echt de deuren helemaal gesloten en gaan op onderzoek uit. Dit moet opgelost worden, want hier helpt een wasknijpertje niet meer tegen.”

Morgen hopelijk weer open

Uiteraard baalt de grutter enorm van de situatie. “We gaan dan ook zo snel mogelijk de vloer openbreken en hopen morgen weer open te kunnen. Desnoods werken we de hele nacht door. Stadjers die graag bij de Albert Heijn boodschappen willen doen kunnen naar de Vismarkt of Westerkade.”

Daarmee kunnen we de conclusie trekken dat de supermarkt aan de Brugstraat alles behalve schijt heeft aan deze hoop ellende.