Armin van Buuren komt naar Groningen voor een 'exclusief optreden'

Foto van Patrick Wind

Foto van Patrick Wind

Op het Hoofdstation wordt een mysterieus optreden van Armin van Buuren aangekondigd. Geen idee waar of wanneer, maar het wordt spannend gebracht. En slim. Stukje goede geurrillia marketing en je haalt gratis de media.

Google weet niks meer te vertellen. De snelle rondgang in het wereldje levert vooralsnog ook bar weinig op. Het persbericht, dat 3 minuten later in de inbox ploft dan de foto’s van 112-fotograaf Patrick Wind, biedt ook niet veel meer duidelijkheid. Het is in Stad, dat is het enige concrete feitje.

Na 5 jaar weer in Grunn


Daarnaast wordt in het schrijven de loftrompet gestoken over de internationaal zeer populaire dj. En het bericht meldt dat het 5 jaar geleden is dat de plaatjesdraaier in Groningen rockte. Dat was op Kingsland in het Stadspark.

Dat betekent niet dat Armin, vijf keer benoemd tot de beste DJ ter wereld, stil heeft gezeten. Afgelopen maart verkocht hij nog 55.000 tickets voor het 20-jarige jubileum van A State of Trance in de Jaarbeurs van Utrecht.

Timmert nog steeds goed aan de weg

Met hits als ‘Another You’ (met Mr. Probz), ‘Sunny Days’ (met Josh Cumbee) en ‘This is what it feels like’ (met Trevor Guthrie) staat de Nederlandse DJ nog altijd aan de internationale top. Zo trad hij afgelopen weekend trad hij nog 3 keer op tijdens Ultra festival in Miami.

Via www.armingoesnorthbound.nl kan je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom het optreden.