Binnenkort is er een WK Stef Stuntpiloten met tequila in Groningen

Ben jij een motorische hoogvlieger die wel tegen een shotje kan? Vooral eem verder lezen. Binnenkort wordt er een heus wereldkampioenschap Stef Stuntpiloten georganiseerd. Tequila style! Oh-oh.

..

Jep, dat kan alleen maar heel erg goed gaan, horen we je denken. En dan klopt ook wel. Stef Stuntpiloot staat garant voor schlampen. En schlampen tijdens het Stef Stuntpiloten staat garant voor nog veel meer schlampen.

Je ziet, het is een vicieuze cirkel. Tot je definitief crasht.

Stef Stuntpiloot

Voor wie bijvoorbeeld in Baflo is geboren en daar sinds dat heugelijke moment nog steeds bivakkeert: Stef Stuntpiloten is een drankspel. Althans, het is ooit in de markt gezet voor koters, maar volgens de overlevering redelijk rap gekaapt en geclaimd door studentenvolk. Met goede reden.

Stef Stuntpiloten draait namelijk timing, inschattingsvermogen en fijne motoriek. Combineer dat met drank en je snapt: lachen-gieren-brullen. Verliezers moeten namelijk shotten en shotters verliezen vaker. Prima vermaak op de donderdagavond dus. Of de maandagochtend. Wat jij wilt.

Wereldkampioenschap

Ben jij nou de koning-keizer-admiraal in het spelletje? Schrijf je dan vooral in voor het wereldkampioenschap in Groningen. In Elsanto , de Mexicaanse taqueria in de Oosterstraat.

Daar organiseren ze op donderdag 26 maart om 21:00 de Tequila Stuntpiloot Wereldkampioenschappen. Voor alle passievolle piloten van 050. Inschrijven kost een tientje per tweetal, en dat is inclusief tequila. Olé.

Wat: Tequila Stuntpiloot Wereldkampioenschappen
Waar: Elsanto
Wanneer: 26 maart 21:00 – 23:30
Kosten: 10 euro per tweetal – 12,69 inclusief administratiekosten