Bouw je eigen 'all you can eat-Sushitent': inboedel Digibites te koop. Inclusief sushitrein

Foto van Online Veilingmeester

All you can eat-toko Digibites is al een tijdje dicht. Daar schreven we in januari al over, toen het bankroet naderde. Inmiddels is dat bevestigd. Digibites is failliet en de inboedel is te koop bij Online Veilingmeester.

De een vindt het prima dat Digibites gesloten is , want slechte ervarings bij het restaurant. De ander grient al drie maanden non-stop over het grote verlies. Goed nieuws voor die leute: de inboedel staat te koop. Niet alleen de glazen, maar alles. Van de drankvoorraad, grillplaten, koelvitrines, frituurpannen, tafels, stoelen tot de iconische sushitrein en bestel-tablets. Als je de afgelopen jaren een beetje gespaard hebt en handig bent, kun je dus Digibites nabouwen in je eigen huis.

Bouw je eigen Digibites

De complete sushibar en een paar stevige wokdingen in de keuken plaatsen. De sushitrain laten rijden naar de woonkamer of eetkamer, waar de horeca-opstelling staat uitgestald. Uitserveren in de bakjes en op borden van Digibites. De gelikte koeling in de buurt voor eindeloos koude pilsjes. Borreltjes tikken uit de drankvoorraad van het restaurant. Na afloop een softijsje tappen of een mini tompouce scoren in de koelvitrine in de gang. En om het af te maken wat van die enorme en typische kitsch op de tafels.

Klaar. Niks meer aan doen. Digibites 4 ever in de eigen kwinne.

Klikkerdeklik hier om te bladeren door sikkom 400 veilingkavels uit de inboedel van Digibites.

Rest nog een vraag

Het enige waar we nog niet zijn achter gekomen: waar zijn die stenen leeuwen gebleven?