Categorie ‘wil je niet missen’: happy hardcore-legende Charly Lownoise komt in november naar Martiniplazaaaaaa

Mentale Theo en Charly Laaggeluid. Foto van ANP ANP

♪ ‘I found the love but it didn’t last, wonderful days belong to the past…’ ♪ Klassiekertje toch? Samen met Mental Theo vormde Charly Lownoise jarenlang het legendarisch Happy Hardcore duo, maar nu gaat de beste man solo. Blok 25 november maar in de agenda, want dan staat hij in Grunn met een hele rits aan sicke dj’s.

Dit artikel is in samenwerking met Charly Lownoise & Friends geschreven. Hier krijgen wij dus knaken voor. En dat is fijn, want daardoor kunnen jullie al onze content gratis consumeren.

Founding father van happy hardcor

Bijna dertig jaar lang verzorgde het duo optredens wereldwijd. Sinds het begin van de voor dancemuziek zo befaamde jaren ’90, is Charly Lownoise actief als dj en producer. Hits als ‘Wonderful Days’ en platen als ‘Goodlife’ en ‘Fluxland’ zijn onder zijn naam geproduceerd. De absolute hoogtepunten in zijn carrière waren de drie uitverkochte shows in de Ziggodome, samen met Mental Theo. Geboren Hagenees Charly, ook wel een van de founding fathers van het ‘Happy Hardcore’ genre, staat nu voor het eerst op zijn eigen grote evenement. En dat in onze prachtige stad.

Charly Lownoise & friends

Dat niet alleen. Want Charly neemt een hoop bevriende dj’s mee voor een avondje beuken op vrolijke gabberhouse, freestyle, happy hardcore, hardstyle, nineties rave en meer. Niemand minder dan Brennan Heart, Outsiders, The Darkraver, DJ Isaac, DJ Bobby V, Re-Style, Nakatome, Magro, Ricarode Moreno en MC Da Syndrome zijn van de partij. Wil je bij zijn toch?

Kaarten

De publieke kaartverkoop voor het hele gebeuren gaat op 7 oktober van start. Maar, gelukje voor de grootste fans: je kan je nu al pre-registreren voor het evenement, waarmee je vóór de officiële kaartverkoop al een ticketlink in je mailbox krijgt gedropt.

Pre-registreren doe je via de link: https://tibbaa.com/preregisters/show/egftvpqOfQDFMOteVgqeW

Uitgelichte afbeelding is van ANP