Complete hal vol Hunkemöller voor een prikkie – Factory Sale

Tot en met zaterdag is er een Hunkemöller fabrieksverkoop in Martiniplaza. Een complete hal met duizenden bh’s, bikini’s, strings en meer. Pikant voor een prikkie.

Bloedje warm is het in Stad. En eigenlijk is de enige juiste activiteit deze dagen… juist, helemaal nada . Op je kont in het plantsoentje, een terrasstoel of aan de kade bij de Diepenring. Niks meer, niks minder. Ware het niet dat er tientallen rekken Hunkemöller-lingerie staan in Martiniplaza tijdens een giga Factory Sale . Shoppuh!!!

Hunkemöller Factory Sale

De fabrieksverkoop van Nederlands bekendste lingeriemerk is nachtmode zo ver het oog reikt. En bikini’s. Handig met deze temperaturen. En je vindt er al dingetjes vanaf 2 euro. Dat zijn waarschijnlijk geen puik afgewerkte setjes voor die prijs, maar slechts een nihil stukkie stof om alleen het hoognodige te bedekken. Maar hé, de prijzen zijn er een stuk lager dan in de winkel, dus niks te klagen.

Toch eem een waarschuwing: kan zijn dat je je moet ellebogen door hordes losgeslagen kortpittigen die er alles voor overhebben om een passend setje te vinden bij hun stoere en roodgeverfde coupe. Succes ermee.

Waar: Martiniplaza
Wanneer: 19, 20 en 21 april van 10:00 tot 20:00
Prijs: 3 euro entree