Complete hal vol Hunkemöller voor een prikkie – Factory Sale Groningen

Volgende week is er een Hunkemöller fabrieksverkoop<a href="https://www.facebook.com/hunkemollernl/photos/gm.2538458772849155/2147536165316261/?type=3&amp;theater" target="_blank" rel="noopener"> in Martiniplaza</a>. Duizenden bh’s, bikini’s, strings en meer. Heuh, pikant voor een prikkie!

’t Is druilerig in Stad. Hondenweer. Miezerig bende die ervoor zorgt dat je het liefst onder een dekentje op de bank wilt kruipen. Als ’n burrito. Laptop op schoot en dan de aanbiedings van de grote webshops aar afstrunen. Niks meer, niks minder.

Maar volgende volgende week is er genoeg reden de regen te trotseren. Dan staan er namelijk tientallen rekken Hunkemöller-lingerie in Martiniplaz. Tijdens een giga  Factory Sale Shoppuh!!!

Hunkemöller Factory Sale

De fabrieksverkoop  van Neerlands bekendste lingeriemerk is nachtmode tot aan de horizon. En bikini’s. Handig met de zomer in het verschiet. En je vindt er al dingetjes vanaf 2 euro. Dat zijn waarschijnlijk geen puik afgewerkte setjes voor die prijs, maar slechts een nihil stukkie stof om alleen het hoognodige te bedekken.

Ach, de prijzen zijn er een stuk lager dan in de winkel, dus niks te klagen.

Toch eem een waarschuwing: kan zijn dat je je moet ellebogen door hordes losgeslagen kortpittigen die er alles voor overhebben om een passend setje te vinden. Matchend bij hun stoere en roodgeverfde coupe. Succes d’r mit.

Waar:   Martiniplaza
Wanneer:  7, 8 en 9 mei  van 10:00 tot 20:00
Prijs:  3 euro entree