De vrolijkste bezorger van Groningen zoekt nieuw werk, want gezeik met Über

Foto van Matthijs Sorgdrager

De favoriete bezorger van menig Stadjer en student heeft gezeik met Über en zoekt een nieuwe baan. Competenties: onderwijs, yoga, ballroomdansen.

Zegt de naam Hendrix nog wat? Dat is de maaltijdbezorger die zichzelf en zijn fiets uiterst vrolijk versierde en zo pastaatjes, burgers en pizza’s rondbrengt. Een markant figuur die de samenleving letterlijk en figuurlijk heel wat kleur geeft.

Bijzonder levensverhaal

De Amerikaan kwam tijdens de pandemie naar Groningen omdat hij verliefd werd op een jongen. Hij bleef hier, ging maaltijden bezorgen en kreeg een paar maanden geleden zelfs een vervblijfsvergunning en werd uiteindelijk ook hoteldebotel op de stad.

Maar nu wordt het vervelend: Über heeft hem uit de systemen gegooid, iets met een verblijfsvergunning die niet helemaal goed is. Wij snappen het ook niet precies, maar feit is wel dat onze favoriete maaltijdbezorger in de shit zit.

Help!

Hij kan niet meer werken, maar af en toe heeft hij wel honger. Dan moet je eten. Dat kost geld en daarvoor moet je werken. Dus daarom deze oproep: help onze favoriete paradijsvogel aan een baan. Zijn competenties zijn, zegt hij zelf, ballroom dansen, yoga en onderwijs.

Dat zijn misschien opmerkelijke vaardigheden, maar het is zo. In New York zette hij een populaire yoga-school op en daarvoor was hij ballroom danser. True story.

Dus, als je nog wat weet, geef het eem door. Dan helpen we hem samen uit de shit.

Lees hier meer over deze mooie verschijning.