Dik fuifje incoming: Wolter Wolthers Disco Festival. Koop de laatste kaarten met kortings via Sikkom

Aankondiging van het feest

Aankondiging van het feest

Het grootste en mooiste discofestival van het Noorden staat zaterdag 20 mei op het programma: het Wolter Wolthers Festival bij de Graanfabriek. Het fuifje zit vol (inter)nationale discofenomenen en wij hebben de hand gelegd op bijkans de laatste kaarten die we met fikse korting mogen verkopen. Direct kopen dus, want deze wil je absoluut niet missen.

Dit artikel is in samenwerking met Wolter Wolthers geschreven. Hier krijgen wij dus knaken voor. En dat is fijn, want daardoor kunnen jullie al onze content gratis consumeren.

Na twee stijf uitverkochte, zonovergoten edities organiseert Wolter Wolthers wederom een heerlijk festival met drie swingende stages vrolijkheid, hilariteit en explosiviteit. Op de “Gimme, Gimme, Gimme - Stage” draaien onder een sterrenhemel van discoballen Wolter Wolthers-Residents discohits van die goede oude tijd en in de Glazen Loods, gehost door Onder De Pannen, zetten onder andere DTM Funk, Wes en Biko de boel in de fik met uitstapjes naar Italo Disco en vrolijke house.

Leroy Rey

Op Mainstage (open air) gaat een mix van Groningse discohelden zoals Gidion, Lourens en Brian en (Inter)nationale DJ’s als Leroy Rey de boel compleet op zijn kop zetten. Klapper op de vuurpijl is de komst van Carlos Willengton, dé disco-act van dit moment, die speciaal naar Groningen vliegt om het festival nog meer jus te geven met een exclusieve set op Vinyl.

Complete line up

Biko - Black Dynamite - Carlos Willengton (Vinyl) - DTM Funk - Gidion - Jim Lok - Lourensen Brian - Leroy Rey - Miedema Broeders - Nils Tieleman - Onder de Pannen Soundsystem- Phunk B2B Wous - Rozie B2B Rein - Wes - Wolter Wolthers Soundsystem - More TBA

Naast de drie swingende area’s zijn er foodtrucks met mooie burgers, snacks, vegan food en ook de Hooghoudt Cocktails ontbreken niet. Maar de belangrijkste reden om dit festival niet te skippen is toch wel de ongekend positieveen vrolijke sfeer waar Wolter Wolthers zo bekend om staat. Een betere start van het festivalseizoen is ondenkbaar.

Tickets met Sikkom-kortings

Kaarten voor het festival (14.00 uur tot 24.00uur) zijn zo goed als uitverkocht, maar speciaal voor SIKKOM lezers heeft Wolter Wolthers nog een aantal extra tickets beschikbaar met kortings! Grijp niet mis en koop de tickets direct via dit linkje met de code “ sikkomxdisco” krijg je 10% korting op de ticket ( geldig tot en met 16 mei en op = op)