Dikke biertip: Graansilo gaat samen met liefhebbers op zoek naar hét nieuwe bier, onder genot van een heerlijk 4-gangen diner

Ze zijn in korte tijd de restaurantrevelatie van Stad geworden: Graansilo. Maar wat nog niet iedereen weet is dat ze al langere tijd geweldige bieren brouwen. Die kun je nu proeven tijdens een speciale bierproeverij op 20 oktober. Ondertussen geniet je van een spectaculair 4-gangen diner. De gerstenatmakers zijn daarbij benieuwd naar wat in de smaak valt bij hun gasten.

Dit artikel is in samenwerking met Graansilo Bier geschreven. Dat betekent dat wij er knaken voor krijgen, zodat jullie alle content gratis kunnen consumeren.


Zo gaan Graansilo Bier en de liefhebbers samen op zoek naar de smaak van het nieuwe bier. De naam van het restaurant aan de Griffeweg heeft dan ook alles met de eeuwenoude drank te maken. 130 jaar geleden werden op de huidige plek al verschillende granen verhandeld. Nu ontwikkelen ze vanuit de silo de lekkerste rakkers .

Door Groningers voor Groningers

Voor ieder bier dat Graansilo ontwikkelt, organiseren ze een proeverij-avond. Daar bepalen ze met verschillende bierliefhebbers de smaak van het bier en het design van het etiket. Zo weten de brouwers zeker dat het bier dat ze maken voor iedereen toegankelijk is.

20 oktober is weer zo’n avond. Je proeft liefst acht verschillende bieren. Stuk voor stuk een feestje in je glas. Gemaakt door Groninger voor Groningers. Tel daar het awardwinnende eten bij op, een energieke vibe en vlotte hedendaagse bediening. Voor 60 euro ben je erbij en proef je de bieren, eet je vier gangen met nog eens twee drankjes en krijg je een verrassing ter waarde van 10 euro om mee naar huis te nemen.

Een culinair feestje waar nog lang over nagepraat zal worden. Klikkerdeklik om te reserveren. Wacht daar niet te lang mee, want zoals altijd is vol ook hier vol, en het merendeel van de tafeltjes is volgens Graansilo Bier al geboekt!