Dit weekend dikke kofferbakverkoop op Drafbaan en dat is precies wat je ervan verwacht

Komende zondag dus de CarBootSale. Foto header: een rechtenvrije foto van een kofferbakverkoop in Brabant ofzo

Komende zondag dus de CarBootSale. Foto header: een rechtenvrije foto van een kofferbakverkoop in Brabant ofzo een rechtenvrije foto van een kofferbakverkoop in Brabant ofzo

Door de organisatie aangekondigd als CarBootSale. Door ons vertaald als kofferbakverkoop. En dat is dus precies wat het is. Spulletjes verkopen vanuit je kofferbak. Je pleurt je auto zondag neer op de Drafbaan, gooit je kofferbak open en verkopen maar. Of kopen natuurlijk.

Volgens de organisator is het ‘een grote wens die uitkomt’. Nu de Drafbaan een evenementenlocatie is geworden is er eindelijk een geschikte locatie voor deze happening. Want, en dat is best wel belangrijk, goed bereikbaar met de auto. Duh.

Reserveren niet nodig, wel handig

Dus trek je kledingkast leeg, ruim je zolder, garage of schuur op, vul de kofferbak van je auto, rij naar je verkoopplaats toe en start te verkopen vanuit je kofferbak! Om het concept nog maar eens te verduidelijken. Reserveren hoeft niet, maar de garantie op een plekje kun je fixen via het contactformulier .

De markt is komende zondag (7 augustus) van 10:00 tot 16:00 uur. Wil je verkopen, dan moet je voor 09:30 uur aanwezig zijn met je auto, busje of aanhangwagen.