Dunkin’ (Donuts) komt naar Groningen. Een jaar gratis donuts voor de eerste 100 klanten

Regelmatig krijgen we de vraag of en wanneer Dunkin’ in Groningen komt. Daar zijn we tot in den treure achteraan gegaan, zonder resultaat. Tot vanochtend ineens op Facebook voorbijkomt dat de Amerikaanse donutbakker een zaak opent aan de Herestraat 19 (vroeger T-Mobile).

De opening is op 14 oktober en om het te vieren geeft Dunkin’ 1 jaar gratis donuts weg aan de eerste 100 klanten die een doos van 12 donuts kopen. En er zijn meer acties, die check je hieronder in de Facebookpost van Dunkin’.

Dunkin’

Dunkin’ is een Amerikaanse donutgigant die al lange tijd aan de weg timmert in Europa en Nederland. In elke grote stad is een winkel te vinden en verschillende metrostations van Europese metropolen hebben een vestiging. Ook in Nederland is Dunkin’ na de opening in 2017 van het eerste filiaal in Eindhoven bezig met een grote opmars. Maar Groningen werd daar tot nu nog niet in aangedaan.

Nog een feitje: het was altijd Dunkin’ Donuts, maar een paar jaar geleden hebben de Amerikanen daar Dunkin’ van gemaakt. En de zaak staat bekend om de enorme keuze aan donuts. Ze worden verkocht in alle smaken. Van lemon frosted tot stroopwafel.