Eerste Groningers hebben al kaartje voor Rammstein. Maar voorverkoop start donderdag pas. Hoe dan?

Verheugde berichten op social media passeren de revue. Zo tikt een Stadjer: “Zo tickets Rammstein stadspark Groningen binnen. Wir sind dabei.” Hij is niet de enige. Meer mensen hebben al een kaartje bemachtigd, laten ze dolblij weten op Insta, Facebook en Twitter.

Dat is opmerkelijk, want de kaartverkoop voor het concert in Groningen begint pas komende donderdag om 10:00 uur. De verwachting is dat het stormloopt, ondanks de ticketprijs van 100 euro. Dat wordt dus als een malle op F5 drukken, hopen, bidden, dansjes doen, karmapunten opbouwen, hoofd op het toetsenbord slaan, peentjes zweten en meer van dat.

Only for fans

Of je meldt je aan bij de officiële fanclub van Rammstein. De fans hebben namelijk voorrang bij de kaartverkoop. Sterker: die is voor de echte fans vandaag al om 10:00 uur begonnen. Het mooie is dat iedereen lid kan worden van de fanclub . Je hoeft niet eerst auditie te doen door acht nummer uit je blote hoofd op te dreunen, of negen van de tien Rammstein-vragen goed te beantwoorden. Het enige wat je moet doen is 25 euro lidmaatschap aftikken. Kost wat, maar dan heb je wel als eerste toegang tot tickets.

Lees hier meer over het concert van Rammstein in Groningen op 6 juli 2022. E n klikkerdeklik hier voor meer info over de kaartverkoop.