Er komt een online pubquiz waarbij je inschrijfgeld rechtstreeks naar je favo Groninger kroeg gaat

Waar moet je nou weer pubquizen als de pub niet open mag van Mark? Thuis natuurlijk. De helden van Northern Sky Events komen namelijk met een toffe online pubquiz, waarbij je als deelnemer helemaal zelf kunt kiezen naar welke Groninger kroeg je inschrijfgeld gaat.

Tof hoor. Ja toch? Niet dan? Zeker wel! Op deze manier kunnen per slot van rekening ook kroegen en restaurants meeprofiteren die niet in staat zijn zelf zo’n online event te organiseren. En dat kunnen ze vast goed gebruiken in deze barre en bittere tijd.

De Grote Online Horeca Benefietquiz

Onder de naam De Grote Online Horeca Benefietquiz proberen de helden van Northern Sky Events dus zoveel mogelijk poen op te halen voor kroegen en restaurants in Groningen. Kosten per team: 12,50 euro. Maar mocht je meer willen doneren dan kan dat ook. En die pegels gaan dus allemaal rechtstreeks richting een tent naar keuze. Zodat ieder zijn of haar favo stek een hart onder de riem kan steken. Daarnaast is er nog een dikke donatiepot die wordt verdeeld over alle deelnemende horecalocaties.

Doe je mee, dan kun je los op kerstavond – donderdag 24 december . De quiz wordt gehost door het superduo Ezra en Joël van Northern Sky Events vanuit het Buckshot Café, één van de partners van het event.

Helemaal enthousiast geworden en je favoriete borrelspot in 050 steunen? voor inschrijven en meer info.