FC Groningen tegen Ajax gestaakt. Want vuurwerk en hooligan op het veld

Vuurwerk op het veld. Foto van Nico Swart op Twitter

Vuurwerk op het veld. Foto van Nico Swart op Twitter

Het hing al dagen in de lucht, alle mogelijke maatregelen werden door de club getroffen en daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Toch gaat het verkeerd. Binnen zes minuten.

Meerdere rookbommen werden op het veld gegooid en een supporter bestormde het heilige groen met een spandoekje om een kansloos statement te maken. Wedstrijd gestaakt. Het is maar de vraag of de wedstrijd hervat wordt. Lekker dan voor al die goedwillende supporters. Hoe een zwartgallig seizoen nog galliger en zwarter wordt. Kansloos.

Update

De wedstrijd wordt hervat.

Update 2: schaam je kapot


Godsamme. Klootzakken. Wedstrijd opnieuw gestaakt. Nu definitief. Want twee minuten na de hervatting ligt er alweer vuurwerk op het veld. Klaar. Einde verhaal. Schaam je kapot. Zoals de ESPN-man zegt: „Je ziet de totale verslagenheid bij spelers, staf en het grote merendeel van de supporters.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">De wedstrijd is 5.51 minuten oud en het gaat mis. Rookbommen en een supporter op het veld. <a href="https://twitter.com/hashtag/groaja?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#groaja</a> <a href="https://t.co/K4ZzJtWDgc">pic.twitter.com/K4ZzJtWDgc</a></p>&mdash; William Pomp (@williampomp) <a href="https://twitter.com/williampomp/status/1657727786977570816?ref_src=twsrc%5Etfw">May 14, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>