FC Grunn-shitshow hoofdstuk 34: politie vindt vuurwapens bij inval in huis van Jetro Willems

Jetro Willems.

Jetro Willems. Foto: ANP

Als je dacht dat het niet gekker kon bij FC Groningen: hold your horses. De politie heeft een inval gedaan in een huis van FC-speler Jetro Willems en daar twee vuurwapens gevonden. Dat meldt het Barendrechts Dagblad.

Vanochtend viel de politie binnen in het huis van Willems aan de Noordersingel in Barendrecht. Willems was zelf niet aanwezig. Wel waren een 28-jarige Rotterdammer en 22-jarige Dordtenaar in huis, die zijn aangehouden. En er zijn dus twee vuurwapens in beslag genomen, aldus het regionale dagblad.

Niet zeker of wapens van Willems zijn


Het is niet zeker of Willems actief woont in het huis, omdat hij in Groningen voetbalt. Het is daardoor ook niet zeker daarom of hij wat te maken heeft met de vuurwapens. Wel heeft hij nog een bedrijf (Jetro Willems Clothing BV) op dat adres gevestigd. En het is bekend dat hij menig vrij uurtje gebruikt om richting Rotjeknor te klapp’n.

Een woordvoerder van de politie Rotterdam wilde maandagavond niet veel kwijt aan de krant uit Barendrecht. Het zou mogelijk om een lopend onderzoek gaan.