Gast weigert te dokken bij tankstation in Stad, rijdt over medewerker en laat hem gewond achter

Screenshot van Google Straatkijk

Screenshot van Google Straatkijk

Bij het tankstation aan het Hoendiep in Stad, die schuin tegenover McDonald’s, was gistermiddag het toneel van een naar incident. Een automobilist reed na het tanken weg zonder te betalen en reed daarbij over de benen van een medewerker heen. Daarbij is de pompbediende gewond geraakt. Reden voor de politie om een onderzoek te starten.

De politie kreeg rond kwart voor vier in de middag een melding van een doorrijder bij het Gulf-pompstation. Een man heeft, nadat hij getankt heeft, geweigerd te betalen. De medewerker van het pompstation probeert vervolgens te voorkomen dat de man wegrijdt, maar komt hierbij ten val. De doorrijder rijdt daarna over de man heen en weet te ontkomen. Het slachtoffer blijft gewond achter. Het voorval heeft een grote impact gehad (en nog steeds) op het slachtoffer en de mensen die gezien hebben wat er is voorgevallen.

Camerabeelden

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Hierbij wordt gekeken naar de bruikbaarheid van de camerabeelden van het pompstation. Hierop is het kenteken van de auto, een zwarte Renault Megane Scenic, zichtbaar. Daarnaast worden getuigen gehoord en wordt een slachtofferverklaring opgenomen.

Weet je meer?

De bestuurder van de auto heeft de politie nog niet kunnen aanhouden. Daarom de oproep richting het sujet om zich te melden. De politie vraagt daarnaast mensen die meer informatie hebben over het incident, contact op te nemen. Bent u op donderdag 8 december rond 15:45 uur getuige geweest van het incident en hebben wij u nog niet gesproken? Heeft u rondom het genoemde tijdstip de zwarte Renault Megane Scenic gezien in de buurt van het pompstation? Weet u waar deze auto en/of bestuurder zich nu bevinden? Laat het ons weten en bel 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.