Harry Styles-fan uit Stad woont acht concerten bij in één maand tijd en komt in Ierse krant

Harry Styles – Getty Images

Welke van de twee bijzonderder is? Of in één maand tijd in vijf verschillende landen acht concerten van Harry Styles bezoeken, of daarmee als Groningse in een Ierse krant komen? Allebei is in ieder geval een feit. Tenminste, volgens de Irish Mirror, die het concertbezoekgedrag van Vera uit Stad zo bijzonder vinden dat ze <a href="https://www.irishmirror.ie/showbiz/celebrity-news/harry-styles-super-fan-pays-27685785" target="_blank" rel="noreferrer noopener">er deze week een artikel over maken.</a>

Dankzij de coronapandemie kon Vera flink sparen. Drie jaar lang zette ze geld opzij. Aan concertkaartjes gaf ze een behoorlijk bedrag uit. Waar ze volgens eigen zeggen een tweedehands auto voor kon kopen. “En daarnaast moest ik natuurlijk ook in outfits investeren,” laat de inwoonster van Groningen optekenen in de Ierse krant.

Stedenhoppen

Vera zag Harry Styles binnen een paar weken tijd achtereenvolgens in Londen, Dublin, Hamburg, Antwerpen, Amsterdam, München, Berlijn en Keulen. Harry Styles was bekend lid van de Brits-Ierse band One Direction voordat hij solo ging.