Hohoho: het is ZZP-Kerstpakketfeest op 16-12 in Grand Theatre. Voor al die zelfstandigen die geen kerstpakket krijgen

Banner van ZZP-Kerstpakketfeest

Banner van ZZP-Kerstpakketfeest

Het ZZP’er-bestaan biedt voordelen. Eigen baas over de agenda bijvoorbeeld. En zelf bepalen wat je wel en niet doet. Maar er zijn ook nadelen. Nul AOW, om maar wat te noemen. En geen kerstpakket. Ook balen. Dubbel zelfs. Want het kerstpakket wordt vaak uitgedeeld tijdens de kerstborrel van het werk. Die heeft een ZZP’er ook niet, tenzij die zichzelf een stuk in de kraag zuipt.

Om te voorkomen dat al die zelfstandigen in hun eentje zich bezatten voor de kerstboom in de werkkamer of de kleine atelierruimte organiseren Mooiedingenmakers, COSIMO, New Noardic Wave en BBENG het ZZP-Kerstpakketfeest op 16 december in Grand Theatre aan de Grote Markt in Stad.

Daarom ZZP-Kerstpakketfeest!

Want, zo pent de organisatie: „Ook ZZP’ers verdienen een kerstpakket.” En de oplossing: „Een Kerstpakketfeest waar alleen ZZP’ers mogen komen. De entreeprijs is gratis, maar je moet wel een kerstpakket meenemen. Die zet je dan op de grote tafel, en zodra je scheef weer naar huis gaat, grijp je een kerstpakket naar jouw gading mee van diezelfde tafel. Bij zijn is dus gratis.”

Mooi concept. Goed plan. Al helemaal omdat meer en meer mensen ZZP’er worden. Deels omdat de arbeidsmarkt hen die kant op drukt. En deels omdat mensen eigen baas willen zijn. Maar wat de reden ook is, een goede borrel en een beetje netwerken is altijd winnen.

Klikkerdeklik hier voor meer info.