Joe, pssst, vanaf nu gratis te pakken: Sikkom Magazine

Achter de schermen hebben we de laatste tijd hard gewerkt aan het eerste Sikkom Magazine op krantenpapier, of Sikkom Krant op magazineformaat. Maakt ook niet uit, want het gaat om de inhoud.

En die is goed, vinden wijzelf. Er staat bijvoorbeeld een indringend en schrijnend verhaal in van een studente in Stad die als escort werkte om haar studie te betalen. Wilfred Genee blikt terug op zijn studententijd in Groningen. We interviewen de bewierookte en markante stadsfotograaf Joram Krol. Testen verschillende broodjes bapao. We duiken het Groninger studentenleven van de 18e eeuw in. Geven verse studenten een spoedcursus Groningen. Tippen vijf lokale bieren en meer van dat.

Sikkom Magazine scoren

En oh ja, we geven in de krant ook passen weg waarmee je een jaar lang toegang hebt tot de vetste festivals in Groningen. De bedoeling is dat er over drie maanden weer een nieuwe uitgave komt. Want het wordt een kwartaaluitgave, met content die boeiend is en in de tijdsgeest past, maar niet vast hangt aan de actualiteit. En om spoilers te voorkomen: de verhalen in het magazine verschijnen niet online. Het moet wel een beetje spannend blijven en zo hebben de adverteerders er ook wat aan.

Vanaf ongeveer nu ligt het Sikkom Magazine (gratis) bij alle filialen van Jumbo in Stad . Fooddrop neemt ze voor je mee als je een hapje eten bestelt. Bij Swapfiets , Baxbier , Stardust , Buurman & Buurman , BOEL , The Student Hotel , Simplon en Kokomo zijn ze op te halen en alle KEI-lopers krijgen het magazine in hun KEI-tasje.

Feedback, adverteren of magazines hebben?

We zijn erg benieuwd naar wat je ervan vindt. En naar feedback, dat ook. Dus spaar ons niet en spui je gal of deel je lof. Mocht je willen adverteren in onze volgende editie of een stapeltje voor je gasten of klanten willen hebben, neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen .