Lol: sinds deze week verkoopt LIDL fanwear

Het is een beetje een dingetje aan het worden: budgetwinkels en -merken die hun eigen fanwear op de markt slingeren. FEBO, Zeeman. En sinds afgelopen donderdag heeft ook LIDL nu een <a href="https://www.lidl-shop.nl/lidl_fanwear_27_2_02072020?scrl=product" target="_blank" rel="noreferrer noopener">eigen kledinglijn</a>.

T-shirts met giga-logo pontificaal op de borst, slippers met daarop de merknaam in koeienletters, sokken waarbij het karakteristieke geel-blauw-rode logo prijkt en meer. Sinds afgelopen donderdag is er heuse LIDL-fanwear te koop. Voor de ekte ekte budgetsuperüberfans, zullen we maar stellen.

Uitbreidings

De sokken bestonden trouwens al. Iets meer dan een jaar geleden knalde de Duitse keten de voetwarmers met logo in de schappen. Een prima move: in no time waren die dingen uitverkocht. Daar komt dit jaar dus een boel bij: slippers, t-shirts. Wat, de supermarkt slijt sinds afgelopen donderdag zelfs LIDL-sneakers.

Duur? Nee jung. LIDL is LIDL. Dat betekent ook little prijzen; sneakers €15, slippers en t-shirts €4 en sokken voor slechts €1 per paar. Kortom, een compleet nieuwe garderobe voor een prikkie. Moet je er alleen wel vrede mee hebben dat je een lopende reclamezuil bent voor een Duitse supermarktketen. Dat dan weer wel.

Welke koopjesjager moet vooral even de verse LIDL-gear scoren? Tag hem of haar in de comments op Facebook. Wordt vast op prijs gesteld.