Mamamini opent kledingboetiek met vintagehoek in hartje Stad voor Groningers met kleine beurs

De mededeling van Mamamini op Facebook. Foto header: Dagblad van het Noorden Dagblad van het Noorden

Al sinds 1989 zijn ze keihard nodig in Stad: Mamamini. Het is veelzeggend dat de kringloopwinkel anno 2022 nog altijd ontzettend belangrijk is voor met name de minima en andere Stadjers met een kleine beurs.

De kledingafdeling van Mamamini verhuist nu naar de binnenstad: Oosterstraat 19 om precies te zijn. Er komt in het winkelgebied van Stad dus een plek waar je voor weinig tweedehandskleding kan kopen. Daarmee koppelt de kringloopwinkel kleding dus los van de rest met een volwaardige boetiek. Met het openen van de kledingzaak in het centrum gaat die in Helpman 1 oktober dicht. Een week later gaat de nieuwe vestiging in de Oosterstraat open.

 “In de Oosterstraat blijven we heel goedkope kleding verkopen zoals mensen van ons kennen. Maar er komt ook een hoekje met vintage kleding,” laat Jessica Kruizinga van Mamamini weten. Naast Reshare (Leger des Heils), Vintage Island, Appel & Ei en Niet van Gisteren wordt Mamamini de vijfde winkel met tweedehands kleding en/of spullen in de Oosterstraat.

Bijdragen?

Spulletjes afleveren, wat dan ook, kan bij de inleverpunten in Helpman (Helper Oostsingel 15), het Noorderplantsoen (Grote Appelstraat 42) en Damsterdiep (Damsterdiep 307).