Man trekt FC Groningen-broekje aan naar de Kuip en mag wedstrijd in onderbroek verder kijken

Foto: VKMAG

Foto: VKMAG VKMAG

Eem in je FC Groningen-broekje naar een wedstrijd van Feyenoord in De Kuip? Geen goed idee, zo blijkt. Deze man deed een dappere poging, maar kon in zn onderbroek weer naar huis.

Het ging om een oefenduel tussen Feyenoord en Olympique Lyon, schrijft VKMAG . Tijdens zo’n vriendschappelijk potje zou hij er toch wel mee wegkomen, moet de man hebben gedacht. Als hij al heeft nagedacht. Mogelijk was ’t ook gewoon ’t enige korte broekje dat ‘ie in de kast had liggen. En dat is helemaal prima. Begrijpelijk ook. Althans: in Grunn, niet in Rotterdam.

De FC Groningen-aanhanger kon maar heel even ongestoord in z’n FC-broekje schitteren of de Feyenoord supporters hadden ‘m al in ’t vizier. Hij kon z’n broekje inleveren, kreeg nog een paar ziektes naar z’n hoofd geslingerd en een dikke drukkert (jammer….) en mocht toen de rest van de wedstrijd in zijn onderboek bekijken.

En dat was ook precies wat hij deed: met een biertje in de hand onverstoord naar de wedstrijd kijken. Met een t-shirt om zich heen geslagen, in een schamele poging er nog een beetje bedekt op te staan. Respect wel.