Mooie of lelijke nieuwbouw in een van de meest pittoreske straatjes van Grunn? Zeg het maar

Eem voor Facebook gemaakt om interactie uit te lokken. Door onze nieuwe backend kunnen we helaas niet specifiek een afbeelding voor Facebook selecteren die ongezien blijft in het artikel. Bedankt voor het lezen. Fijne avond. Eet smakelijk

De Zwarteweg in de Noorderplantsoenbuurt is een prachtig straatje, vol met oude schipperswoningen, een verdwaalde palmboom, bonte kleuren en sierlijke gevels. Daar wordt binnenkort een nieuwe woning aan toegevoegd, die uit de toon valt met de rest van het laantje.

Maar uit de toon betekent niet per se dat het lelijk is, of niks toevoegt aan de buurt. Alleen dat het anders is dan de rest. Dat is zo. Rest de vraag of het een verrijking of verschraling is. Daarom die maar eem stellen aan de massa, jaaaa.

Voor verhuur of verkoop

Dan nog wat info. Het complex in aanbouw, dat qua oppervlak minimaal is, is van Kamps Vastgoed, dat weer van Lotte Engberts is. Vrouger was het een soort binnenpleintje, met een hoge muur aan de straatkant die volhing met klimplanten. Lotte weet nog niet wat ze ermee gaat doen als het klaar is. Kan voor de verkoop zijn, maar ook een verhuurprojectje worden.

En volgens Lotte zijn de buren op de hoogte gehouden van de ontwikkelings. „Ze zijn blij dat het gat wordt gevuld.”