Op naar de volgende maaltijd: onbeperkt all-in brunchen op tweede kerstdag bij La Place!

Eigen foto

Eigen foto

Na een ochtendje ongegeneerd uitbrakken op tweede Kerstdag begint de maag steeds harder te knorren: de bodem mag weer gevuld worden. Een overheerlijke kerstbrunch gaat er dus wel in. Niks in huis wat geen kerstdiner is, dus de deur uit. Maar waar moet je dan zijn? Bie La Place natuurlijk!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met La Place. Dat betekent dat we er knaken voor krijgen. Zo kun jij al onze content gratis blijven lezen.

Geef maar toe, ook jij vergeet ieder jaar je lunch te regelen voor minstens een van de feestdagen. Volstampen met kerststol en amandelstaven dan maar. Of: je doet brunchen dit jaar eens écht goed, maar dan zonder alle moeite en kosten. Oké, wel wat minimale kosten: € 29,50 per persoon. (Kinderen van 4-12 jaar € 22,50) Máár, daar krijg je op tweede kerstdag dan ook flink wat voor terug, namelijk twee uur lang onbeperkt all-in brunchen uit een groot deel van het La Place-assortiment. Brunchen doe je deze dag tijdens een van de twee tijdsvakken: van 11.00 tot 13.00 uur of van 13.30 tot 15.30 uur . Stevels oan en gaan!

‘’Vroegah’’, was La Place nog onderdeel van het oude vertrouwde V&D, maar nog niet zo kortgeleden is het compleet verbouwd en vernieuwd . Al een tijdje up and running maar nog altijd erg geliefd onder het winkelende, struinende of brakke volk van Grunn. Van gezonde hap tot aan vega(n) pareltjes, elke maag kan hier goed gevuld worden. De perfecte uitvalbasis dus om je helemaal vol te stampen op tweede kerstdag. Ga lekker mensen kijken bij het raam en geniet van de langzaam schuifelende stadjers en veel te enthousiaste hardloopstrevers. Of plof neer in een van de knusse hoekjes in je kerstpyjama (kan jou het schelen) om op te warmen met een zalige Speculaas Latte. Jam!

De klassieke tomatensoep en broodje roomkaas zijn natuurlijk van de partij, maar je kan je ook volledig uitleven aan de uitgebreide koffiebar. De versgebakken pizza’s en warm stukjes appeltaart liggen voor je klaar, of pomp die vitamientjes naar binnen met een van de vele versgeperste sapjes. Daar zal ook je weerstand je ook voor bedanken.

Gevuld en tevreden trotseer je de winterse kou van deze tweede kerstmiddag, om van hieruit nog een sfeervolle wandeling te maken door de binnenstad. Of om weer langzaam naar huis te rollen en uit te buiken tot de volgende maaltijd. Hoe dan ook: beter kan je tweede kerstmiddag niet worden.

Klinkt goed man. Ook kerst brunchen bie La Place? Dan moet je wel effe op tijd reserveren. Zou jammer zijn als je tweede kerstdag alsnog met je rommelende maag op sloffen naar de Jumbo moet om zelf je kerstbrunch samen te stellen. Reserveer uiterlijk op 23 december via www.laplacegroningen.nl .