Selfmade miljonair Chahid Charrak knalt na show Enzo Knol in Stad met 250 over A28: geen rijbewijs, Lamborghini kwijt

De politie heeft de Lamborghini in beslag genomen nadat influencer Chahid Charrak bijna 100 kilometer te hard over de A28 reed. Foto: Politie Verkeer Noord-Nederland. Bewerking DvhN Politie Verkeer Noord-Nederland. Bewerking DvhN

In de categorie mensen met geld en een dikke auto die denken dat ze boven de maatschappij staan en alles mogen: influencer Chahid Charrak. Het is te hopen dat niet te veel mensen zich laten beïnvloeden door de multimiljonair. Hij scheurde namelijk met 250 kilometer per uur over de A28 na het presenteren van Enzolympics in Martiniplaza.

Na de show nam hij via instagram nog eem de tijd iedereen te bedanken voor zijn of haar komst en werd er nog een hapje gegeten met Enzo en vrienden: “Nu lekker naar huis toe,” is te horen op één van de vele instagram stories van de eigenaar van zes bedrijven in de sanitair- en tegelbranche. Dat liep dus eem anders.

Eigen schuld, dikke bult

De politie had tussen Assen en Beilen zijn Lamborghini Huracán al snel in het vizier en wist Chahid snel aan de kant te krijgen. Na een snelheidscorrectie bleek hij slechts 96 kilometer te hard hebben gereden. Het innemen van ’t rijbewijs bleek vervolgens niet mogelijk, want die had hij niet op zak. Gevolg: zijn gouden Lamborghini werd in beslag genomen.

Daar reageerde de 32-jarige man uit Zeewolde overigens ogenschijnlijk laconiek op: “Tsja, kan gebeuren. Eigen schuld, dikke bult. Had ik m’n rijbewijs maar bij me moeten hebben,” vervolgde hij. Misschien had hij beter niet zo hard kunnen rijden, maar dat zelfinzicht is de YouTuber niet gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de Flevolander zijn rijbewijs is kwijtgeraakt. Of er nog verdere stappen volgen tegen de snelheidsduivel, is aan de officier van justitie. Maar de komende tijd kan de kameraad van Enzo rondjes rijden in zijn Lamborghini in ieder geval vergeten.

Bron: Dagblad van het Noorden