Sikkom en Excelsior op ESNS: gratis shows van o.a. Bob uit Zuid, Loupe, Hallo Venray en pingpongtafels

Programma Excelsior en Sikkom op ESNS

Eurosonic Noorderslag barst vandaag in alle hevigheid en vrolijkheid los. Ook met Sikkom participeren we een beetje in het evenement. Samen met Excelsior Recordings fiksen we bijvoorbeeld meerdere gratis optredens van hele vette upcoming acts van de het grootste Nederlandse platenlabel.

Dat doen we in de OHK. Dat is de pindakaasmachinefabriek met de naam Wenutbutter. Dat bedrijf maakt dus pindakaasmachines voor onder andere de horeca en dat doen ze vanuit een te gek en oud fabriekspandje aan de Oosterhamrikade (vandaar OHK) tegenover Dot en het Stadsstrand. En wees gerust: er is gewoon een bar met bier, wijn en meer van zulks. En broodjes pindakaas. Dat ook.

Donderdag, vrijdag en zaterdag

We programmeren op donderdag, vrijdag en zaterdag. Niet tot diep in de nacht, maar in de loop van de middag. En ook nog eens met mooie namen die over een tijdje misschien wel tot de grootste muzikanten van Nederland horen. Want dat hebben ze in hun mars en daarvoor zitten ze goed bij Excelsior Recordings, niet voor niks zitten Danny Vera en The Kik daar ook.

Het complete programma check je hieronder op de flyer en voor het gemak plakken we wat YouTube-clipjes in het artikel zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten. Rest te melden dat wij ook de komende dagen vanuit OHK werken. Wil je ons spreken, een tip delen, ontmoeten of op de foto met Ellen? Wees welkom. Entree is gratis. Koffie en of bier staan klaar!

Pingpongen, bier slobberen en bandjes kijken


Oh, oh, oh: BOEL doet ook mee. Niet met jeu de boul-banen maar door pingpongtafels te stallen in het tijdelijke poppodium. Dus live muziek checken, biertjes slobberen met ons en pingpongen. Wat wil een mens nog meer?