TikTok Tammo houdt 15 oktober een Bietn Feest met acts in ’t dialect én zoekt nog een DJ om die ‘biets te dropm’

TikTok Tammo met ’n dikke biet.

Het stond al heel lang heel hoog op z’n wensenlijstje: een groot feest organiseren. Zaterdag 15 oktober is het zover: TikTik Tammo houdt dan z’n eigen Bietn Feest in EM2 (bij de oude bietn fabriek!). En hij zoekt nog een een dj om die biets te dropn.

Het feest is een klein festival, met veel leuke bands, bier drinken en gezelligheid. “De bands spelen allemaal in ’t dialect”, vertelt Tammo aka Johannes. Wat Aans, Wia Buze en Mooi Wark staan op ’t programma. En niemand minder dan TikTok Tammo zelf zal ook eem op ’t podium verschijnen. “Ik zing eigen liedjes, en een beetje Ede Staal, en wat Nederlandtalige nummers want daar houdt Anita zo van”, aldus Tammo.

Drop de biet

Om het tussen de acts door ook een beetje gezellig te houden, zoekt Tammo nog een talentvolle dj. “Jong talent of een oale vent, dat maakt allemaal niet uit.” Als je maar een beetje allround bent, en de kerels én wichter kunt laten dansen. Is dit iets voor jou? Geef je op! Dat kan door een creatieve video te maken van maximaal 30 seconden waarin je laat zien waarom jij die dj moet worden. Eem op socials plaatsen, #dropdebiet en #bietnfeest gebruiken en wie weet sta jij op Tammo’s bietn feest te draaien.

Overal bietn

Het thema is bietn. Dus overal zullen bietn te vinden zijn. “We maken er een mooie aankleding van.” Moeten mensen ook verkleed? “Ja hoor, kom lekker als biet”, grapt Tammo. “Nee hoor, je hoeft niet verkleed. Je mag komen zoals jezelf.”

Easy toys is er trouwens ook, met een ‘Kevins peepshow’. En er is een Klokje-bar (met Tammo’s eigen jonge groanjenever). En er zijn dikke bakken met bie… eeh… frieten.

Een ticket kost 26 euro en koop je hierrr .