Très Bien in Stad verkoopt paaseitjes met Limoncello, Boswandeling, Baileys en andere drank

Pasen is aanstaande en dat betekent brunchen, The Passion en eieren zoeken. En goed nieuws: dat laatste maakt Très Bien uit Groningen een stuk leuker. De chocolade- en notenwinkel in de Stoeldraaierstraat heeft namelijk paaseitjes ontwikkeld met drank erin. Chocoladebommetjes met Limoncello, Baileys en meer. Wat wil je nog meer?

Très Bien ken je vast wel. Wie vanaf de Vismarkt de afslag Stoeldraaierstraat neemt, voelt al snel de karakteristieke geur van vers gebrande noten de neusvleugels binnendringen. Jep, dat ruikt goed. Erg goed. Of op z’n Frans gezegd: très bien. Maar wat de Groningse notenbranders ook kunnen, is chocolade maken. Met de hand, volgens unieke en zelf ontwikkelde recepten. Iets waarmee de winkel in hartje Stad zich op meerdere vlakken onderscheidt van de rest.

Gouden combo

Eén van die concepten is chocolade gevuld met drank. Want hé, why not! Afgelopen Kerst deed Très Bien dit trucje al met chocoladeletters en met de paasdagen in het vooruitzicht konden paaseitjes met drankvulling natuurlijk niet uitblijven. En zo geschiedde. De eieren met Boswandeling, Limoncello, Licor 43 en Baileys zijn zowel online, als in de winkel verkrijgbaar. Of je er dronken van wordt? Geen idee. Maar zo ja, dan is er vast een flinke hoeveelheid voor nodig. Challenge accepted!

En psssst, de Groningse chocobazen hebben ook nog iets speciaals. Très Bien: “Wij hebben ook nog een leuke actie in het leven geroepen, namelijk: ‘Ein, zwei, vind het gouden ei.’ En wie vindt, die wint een proefpakket drankpaaseieren met gloednieuwe (nog niet verkrijgbare) smaken, zoals Flügel en Raketje.” Hoe en wat lees je op de website of Facebook-pagina van Très Bien.