Vanaf 1 juni elke dag dik ‘Festival Terras’ op het Suikerunieterrein

Markie heeft zijn speech nog niet eens afgerond of Stadslab knalt direct al een tof initiatief online: Het Festival Terras. Vanaf 1 juni elke dag vanaf 12:00 open.

Komt erop neer dat ze een dik vet überterras bouwen op het Suikerunieterrein. Barretjes erbij, toffe muziek, straatvoedsel. Eigenlijk alles om een heuse festivalvibe te creëren bij gebrek aan the real deal , zeg maar.

Elke dag vanaf 1 juni

Opening: 1 juni. Direct bij zijn op dag één? Reserveren is verplicht en doe je via de site. Komt de eerste van juni niet goed uit, ook no problemo. Vanaf de opening is het Festival Terras elke dag om 12:00 los, dus zat kansen om het sfeertje eem mee te pakken.

Vanzelfsprekend gelden er bij het Stadslab dezelfde regels als bij andere terrassen: max. vier man per tafel tenzij het een huishouden is, reserveren verplicht, fikken wassen, blijf zoveel mogelijk aan tafel zitten en houd afstand tot andere gasten en het personeel.

Voor de rest kun je vet makkelijk met je telefoon via een QR-code bestellen en je eigen drankjes bij de bar afhalen. Nassen kan er ook en het voer wordt op gepaste afstand van je tafel afgeleverd. Easy piecy lemon squeezy.

Met wie test jij het Festival Terras als ‘ie open is? Tag hem of haar in de comments op Facebook!