Video | Groot studentenfeest ‘Ome Duo’ op 1 juni in Stadspark: “Voor alle studenten, ook zonder vereniging”

Het feest is deels binnen en deels buiten op de Drafbaan. Headliner is Turfy Gang.

Hij is een tevreden student, lid van Gyas en Dizkartes, en heeft het helemaal naar zijn zin in Stad: Joël van Gelder. Toch mist de eerstejaars iets: saamhorigheid. “Studenten leven te veel in een bubbel of hebben juist geen vereniging.” Dat kan en moet anders. Daarom een feest voor iedere student.

Op 1 juni is voor íedere student ‘Ome Duo’ op de drafbaan. “Aan feesten geen gebrek in de studentenwereld,” licht Joël toe. “Maar bijna allemaal binnen de vereniging. Ik wil dat die muren eens doorbroken worden. En of iemand nu op de Hanze of de uni zit maakt daarbij niets uit.”

Turfy Gang

Om de bedoeling van ’t feest nog wat meer kracht bij te zetten heeft de organisator DJ’s van alle verenigingen uitgenodigd. En twee artiesten die zeer populair zijn binnen de studentenwereld. “Turfy Gang en Fokke Simons gaan keihard en iedereen gaat helemaal los als het in de kroeg gedraaid wordt. Daarom halen wij ze nu naar Groningen!”

Het feest moet voor iedere student toegankelijk zijn. Daarom zijn de kaartjes slechts tien euro per persoon. Die zijn te koop via de site van Ome Duo .