Video | Kent iemand deze kopschoppende klootzak? Graag eem bellen met de politie

Update: de kopschopper <a href="https://www.sikkom.nl/kopschopper-heeft-zich-gemeld-bij-de-politie-zit-vast-en-wordt-vervolgd-voor-zware-mishandeling-en-poging-doodslag/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">heeft zich gemeld bij de politie</a> en wordt vervolgd voor zware mishandeling en poging doodslag. Om de rechtsgang niet te frustreren en omdat de beelden voor het slachtoffer en zijn familie moeilijk kunnen zijn, hebben we de video verwijderd. De politie roept anderen op dat ook te doen.

Heel fijn dat de nacht weer open is. Bijzonder spijtig dat laffe klootzakken zoals deze kopschopper ook weer uit hun holen kruipen.

Diep in de afgelopen nacht gebeurde dit in de Peperstraat. Te zien is hoe een enorme lul keihard tegen het hoofd van een gast trapt die al op de grond ligt. De trap komt zo hard aan dat het slachtoffer out gaat. De dader trekt zijn jasje recht, loopt stoer en ijskoud door. Bijna voldaan zelfs.

Ken je de kopschopper?

De inzender van het filmpje heeft de beelden ook doorgestuurd naar de politie, maar de woordvoerder kan ons nog niet verder helpen.

Anyway. Ken je deze gast? Bel dan eem met de politie. Klikken is niet cool. Een weerloos iemand zo genadeloos hard in het gezicht trappen is nog veel minder tof.