Video | Potsierlijk: Huisjesmelker Wim de Vries klapt met Ferrari en Dries Roelvink het veld van Forward op

Dries Roelvink racet over het veld van Forward.

Wim de Vries is een huisjesmelker van het naarste soort. Hij buit huurders uit, verliest zaak op zaak bij de Huurcommissie en als huurders in verweer komen, sluit hij ze op in hun kamer met schroeven in de deur, stuurt ‘ie ‘klusjesmannen’ of jat hij de laptop om te chanteren. „Je trekt de klacht bij de Huurcommissie in, dan pas krijg je de laptop met al je schoolwerk terug.”

Zulke mensen moet je niet op een podium hijsen om ze te eren, maar als maatschappij uitkotsen. Dat gebeurt niet. Zeker niet bij Vindicat-voetbalclub Forward. Daar werd De Vries ingeschakeld om volkszanger Dries Roelvink van de kleedkamers van de naastgelegen hockeyclub van Vindcat naar Forward te rijden. Keer wat anders dan een gele zwembroek.

Uitkotsen in plaats van toejuichen

De bedoeling was dat De Vries gewoon naar het clubgebouw zou rijden. Maar de verhuurder bedacht zich op het laatste moment, klapte het veld op om daar onder luid gejoel twee ererondjes te rijden. Potsierlijk tot en met. Beetje juichen om de dubieuze huurbaas en zijn nieuwe bak (er zat nog niet eens een geel kenteken op, zo nieuw was die) van 4 ton, bij elkaar gesprokkeld door huurders uit te knijpen, waaronder vast en zeker leden van Forward.

Lees meer op Dvhn.nl