Video: stelletje heeft seks in bushokje op Grote Markt

Wat is er nou fijner dan naar <a href="https://www.sikkom.nl/boos-deel-twee-huurbaas-wim-bulten-sjap/" target="_blank">Bevrijdingsfestival</a> gaan, daarna doorzakken in de binnenstad en om het goed af te sluiten: neuken in het bushokje op de Grote Markt?

https://www.youtube.com/watch?v=haPqN3lBK8s

Geen idee of dit het verhaal is, zeker is wel dat dit stelletje rond acht uur vanochtend het er even van nam in het bushokje. Droogneuken of niet, ze zijn gefilmd door een toevallige passant die het filmpje ook nog eens van een portie nuchter en typisch Gronings commentaar voorziet. Het is overigens niet de eerste keer dat mensen seks hebben op de Grote Markt en dat het gefilmd wordt. Eerder al op het dak van Vindicat .

Misschien kan het stel nu wat afvinken van de bucketlist. Of kwamen ze echt net ladderzat en bloedje geil uit de kroeg rollen. Kan ook. Doet er niet toe. Ze hebben ervan genoten, totdat lijn 5 eraan kwam. Heb je ook een bizar, absurd of hilarisch filmpje geschoten? Stuur het naar ons op via ‘Dump je Meuk’, of het plusje linksboven in beeld als je op mobiel bent.