What to do? Where to go? De Agenda

De nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Er is weer zat te doen in ’t Stadje. Stampen, film kijken, dansen of pubquizzen: zeg het maar. 

Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag richten we de spotlight op een drietal evenementen. Dat is ook Sikkom.

Bob Log III – Vera

Zie je die held? Dat is onze Teo. In het filmpje zit hij op de knie van een andere held: Bob Log III. Eerder treedt de Amerikaanse cultheld op in Leeuwarden. Huiskamerconcertje. Teo was erbij en zoals je kunt zien, onderdeel van de show.

De flamboyante one man-band, gehuld in fluwelen pak, helm en andere rariteiten, maakt er een spektakel van. Iets wat hij ongetwijfeld evenaart in Vera komende donderdag. Misschien kun je zelfs een ritje op z’n knie maken.

Donderdag 13 juli 20:30 – 23:00

Prijs: €8.00

Summertime with Carlos Valdes – OOST

OOST is uitgegroeid tot een heel tof stukje club in Stad. Geeft elke vrijdag en zaterdag richting aan verloren zieltjes die niet weten waar goeie muziek te horen is. Maar let op: minder vaak open in de zomer. Daarom extra aandacht voor de Summertime events. Aankomende vrijdag is dat Carlos Valdes. Deze baas staat bekend om z’n feel good house en hypnotiserende techno. Precies wat we nodig hebben.

Vrijdag 14 juli 23:59 – 05:00

Prijs: €7.00 deurverkoop

80’s & 90’s Party – Kleintje Maas

De 80’s en 90’s: belachelijke muziek, nog belachelijkere kleding. Precies zoals we over een paar decennia naar deze tijd kijken. Zo gaat dat. Nu deze vervlogen tijden alweer ver achter ons zijn, kunnen we wel weer genieten van de golden era der wansmaak.

Tijdens een thema-feestje in Kleintje Maas, bijvoorbeeld. Daar kun je gewoon je verwassen jeans aan. Gecoupeerd kapseltje, ook mooi. Kortom: nostalgisch genieten.

Zaterdag 15 juli 21:00 – 03:00

Prijs: geen enkele gulden

Psst, hier meer afleiding: