What to do? Where to go? De Agenda

agenda

De nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Er is weer zat te doen in ’t Stadje. Stampen, film kijken, dansen of pubquizzen: zeg het maar. 

Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag richten we de spotlight op een drietal evenementen. Dat is ook Sikkom.

Rebel Sessions II – Rebel Rebel Hostel

agenda

Check die gast met z’n middelvinger. Dikke baas, niet? Dat is Auke. Auke Tjibbe, om precies te zijn. En Auke Tjibbe – zoals zijn naam al doet vermoeden – komt út Fryslân, maar heeft daar geen goed woord voor over. Het liefst bouwt hij een dubbelwandige muur om het stuk verderf heen.

Genoeg over het stuk land dat niet genoemd mag worden. De rapper komt, net als Willie Darktrousers en Kasper van Hoek – beter bekend als Burgerman – optreden tijdens de tweede editie van Rebel Sessions: livemuziek bij het Rebel Rebel Hostel. Deze hippe bedoeling wordt mede georganiseerd door DATmag en FunnyBones Studios.

De eerste editie was een groot succes, maar waar was jij? We willen niet beweren dat je een keutel bent als je geen kijkje gaat nemen, maar dat doen we wel. Gewoon gaan dus, flapdrol.

Vrijdag 19 mei 19:00 – 23:00

Prijs: €0,-

Ronnie Flex & Deuxperience Band – Simplon

agenda

Waar je bij Rebel Sessions kan genieten van aanstormend talent, heeft Simplon een gevestigde naam gestrikt: Ronnie Flex. Maar dat is toch een broekie? Klopt helemaal. Toch heeft de jonge artiest al naam gemaakt als hiphopster. Hits als Drank en Drugs en optredens op Lowlands en Pukkelpop hebben daaraan bijgedragen.

Bovendien sleepte hij met New Wave de Popprijs binnen. Bezig baasje, die Ronell. Een prima gozer om aan het lijstje artiesten toe te voegen die de mijlpaal van veertig jaar Simplon extra bijzonder maken. Vanavond wordt hij begeleid door de Deuxperience Band. Dat doen volwassen artiesten, optreden met een liveband.

Vrijdag 19 mei 20:00 – 22:30

Prijs: €16,- kaarten haal je hier

Filthy Shades of Paradigm

Even met de boys uit de provincie bier drinken en brommers kiek’n, zit er niet in vanavond. De doorbitch is streng: t-shirt en spijkerbroek zijn uit den boze, jezelf inbinden als rollade niet. Leer, latex, zwepen, haken, maskers en ga zo maar door. Kortom: een hedonistisch schouwspel waar menig teer kinderzieltje blijvende littekens van oploopt.

Voor wie is Filthy Shades Of Paradigm dan wel? Mannen die van vrouwen houden, vrouwen die van mannen houden, mannen die van mannen houden, vrouwen die van vrouwen houden en alles wat daar tussenin zit. Verwacht draq queens, latex fashion shows, een levend buffet en nog veel meer. Kan allemaal joh. Lekker gek en heerlijk stout.

Zaterdag 20 mei 22:00 – 06:00

Prijs: €32,- kaarten haal je hier

Ga het gesprek aan ( comments)