What to do? Where to go? De Agenda

De nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Er is weer zat te doen in ’t Stadje. Stampen, film kijken, dansen of pubquizzen: zeg het maar. 

Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag richten we de spotlight op een viertal evenementen. Dat is ook Sikkom.

DOT spin es in: open DJ podium

agenda

De grote golfbal op het CiBoGa-terrein is al weer een tijdje up and running. Gastronomie, cinematografische hoogstandjes en een chique woord voor muziek. Dat is DOT. Donderdag kun je een heerlijk maaltje scoren onder het genot van mensen die denken dat ze kunnen DJ’en, want het is open podium.

Ken, of ben jij een getalenteerde draaibaas, dan moet je vooral komen. Let wel op: er zitten mensen te eten, dus terrorcore en dergelijke muziekstijlen zijn geen goed idee.

Donderdag 16 maar 20:00 – 23:00

Prijs: €0,-

Paradigm Is Burning

agenda

Zweten, puffen en hijgen tijdens een zwoele lentenacht in Groningen. Paradigm slaat de handen ineen met Is Burning. De organisatie laat zich inspireren door de oldskool LGBT clubcultuur, gemixt met underground house, techno en disco.

Is Burning staat voor een brandend verlangen naar absolute vrijheid en jezelf zijn. En natuurlijk shinen als een baas. Dof je op en dos je uit tijdens deze speciale gay night.

Zaterdag 18 maart 23:00 – 07:00

Prijs: €8,-

Technic Fabrique – Subsonic

Jawohl! Dennis Siemion en Tom Brinkmann brengen echte Deutsche Gründlichkeit naar de Sub. De tent aan de Peperstraat is een fabriek vanavond, met minimal, deephouse en techhouse als kwaliteitsproducten. Ook vet: je kunt je gezicht laten schminken om helemaal als een koekwaus uit je plaat te gaan.

Zaterdag 18 maart 23:55 – 05:55

Prijs: voor 01:00 gratis, daarna €3,-

Ga het gesprek aan ( comments)