What to do? Where to go? De Agenda

agenda

De nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Er is weer zat te doen in ’t Stadje. Stampen, film kijken, dansen of pubquizzen: zeg het maar. 

Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag richten we de spotlight op een viertal evenementen. Dat is ook Sikkom.

Rock Against Racism 2017 – Simplon

Grassroots beweging Rock Against Racism organiseert in 1978 een festival om de dreiging van extreem rechts een tegengeluid te bieden. Maatschappelijke polarisatie en opstormend populisme zijn ook vandaag de dag nog een hot topic. Vandaar deze tribute aan de oorspronkelijke beweging uit de jaren zeventig.

Reggae, ska, punk en spoken word. Is leuk! Tenzij je een vuile racist bent, blijf dan maar thuis. Hebben we niks ‘an.

Vrijdag 10 maart 21:00 – 00:00

Prijs: €0,-

Plaatpresentatie: DE KAT – Vera

Don’t be a pussy, kom naar een pussy. DE KAT presenteert haar nieuwe plaat in Vera. Improvisatie is waar de band bekend om staat, dus wat je precies gaat zien en horen, blijft een mysterie. Hoewel: een dosis blues, surf en noise kun je sowieso incalculeren.

Afgelopen zaterdag is DE KAT nog te horen vanuit de Martinitoren. Cadeautje van Sikkom. Daarmee scharen ze zich in een illuster rijtje van The Beatles, Rolling Stones, David Bowie en grote componisten uit een ver verleden zoals Mozart en Bach. Een prima rijtje om tussen te staan. Zien hoe dat was, kan hier.

Vrijdag 10 maart 21:00 – 23:00

Prijs: €2,50

Six Years Of Subsonic Mayhem! – Subsonic

Op donderdag 10 maart 2011 opent de kelder op de Grote Markt haar deuren. De geboorte van een fenomeen in Stad. Wat zijn er veel beatjes gepompt, biertjes getikt en ochtendzonnetjes begroet. Inclusief verhuizing en locatieloze periode kan Subsonic alweer zes kaarsjes planten in de taart.

Voor je wekelijkse dosis chaos en alcohol weet je waar je moet zijn. Ook vanuit Sikkom: gefeliciteerd!!!

Zaterdag 11 maart 22:00 – 10:00

Prijs: €0.-

Ga het gesprek aan ( comments)