Alex S. zit vast. Volgens de wandelgangen komt hij voorlopig niet vrij. Hij kan dus wel kapot

alex soze

Update: Alex zit vast voor iemand aanrijden, het slachtoffer mishandelen en vervolgens wegrijden. Lees hier meer.

Meerdere mensen denken dat de Groninger die helemaal loco is gegaan op een Luxemburgse camping ene Alex S. is uit Groningen. Wat er op die camping is gebeurd, past ook precies in het profiel van Alex, maar hij is het sowieso niet.

Alex S. is niet zijn echte naam, wel zijn artiestennaam. Onder die naam maakt hij al tijden behoorlijk choquerende vlogs waarmee hij een verdienmodel heeft ontwikkeld, maar vooral veel ergernis oogst. Want hij scheldt agenten uit, rijdt met zijn auto waar die niet mag komen, laat zijn jonge dochter wiet ruiken voor de test, scheldt een medewerker van de Aldi verrot omdat hij een mondkapje moet dragen en laatst gierde hij het in een video uit om de moordaanslag op Peter R. de Vries. Zijn verdiende loon en zo, daar kwam het op neer. “Lekker voor je, Peter!”

Alex achter de tralies

Ook is bekend dat Alex graag met zijn neus in het wit zit, in de veertig is en kinderen heeft die hij wel vaker een ongekend slecht voorbeeld geeft. Kortom: een plus een is twee, maar dus niet in dit geval. Want Alex blijkt namelijk vast te zitten. Al een paar dagen zelfs. En vanuit de cel is het lastig om een camping te terroriseren. Het is niet bekend waarvoor de Groninger achter slot en grendel zit. Maar duidelijk is dat het om meer gaat dan het niet betalen van boetes en dat, volgens bronnen, de hechtenis voorlopig nog wel eem aanhoudt.

Ook op zijn social media-kanalen wordt duidelijk dat er wat loos is. Al een paar dagen is daar niks op gepost. En onder de laatste berichten reageren mensen met termen als ‘free Alex S.’.

Psst, hier meer afleiding: