Groningse band maakt vette clip op wadden

De Groningse band Antony’s Putsch heeft een nieuwe track. Down to the sea is geschoten op de Waddeneilanden Schiermonnikoog, Ameland, Terschelling en Texel. Plekken waar de band regelmatig live te zien is geweest, zoals op Oerol.

De Groningse formatie bestaat inmiddels vier jaar. De Anthony’s Putsch speelt menig festival plat en wordt vaak gedraaid op Radio 2 en 3FM.

Nieuwe vette videoclip op de wadden

Het liedje Down to the sea gaat over de liefde voor de zee die zanger en liedjesschrijver Theun wil overbrengen op zijn dochtertje. We zien hem als een soort van superheld rondvliegen over een strand en over de zee, terwijl het liedje langzaam aanzwelt.

Een fijn nummertje met vette beelden in de videoclip. Lekker luchtig gitaargeluid, perfect zo aan het begin van de lente.

King of the World

Antony’s Putsch maakt al eerder furore in 2013 met de videoclip van King of the world. Hierin is een oer-Hollands straatbeeld afgeschilderd. Moeders die hun kinderen voorop de fiets meenemen met de voetjes van het stuur hangend. Een lekker vlak Gronings landschap. Heerlijk!

Het zijn echter niet alledaagse taferelen buiten ons kikkerlandje. De videoclip is misschien daarom wel viral gegaan.  Check ‘m hieronder.

Ga het gesprek aan ( comments)