Artiesten voor Eurosonic Noorderslag: rechtsaf – Boef: gaarne linksaf

Boef 222
Langs verschillende invalswegen naar Groningen verschijnen deze dagen verkeersborden van Eurosonic Noorderslag waarmee artiesten naar de Artist Village worden gestuurd. Henk de Haan reed gister langs een van die borden en dacht: ‘Hier moet ik wat mee doen.’

“Die Boef komt niet naar ESNS,” broest Henk direct aan de telefoon als we hem erover bellen. “Ik zag het bord met artiesten rechtsaf, en wist direct: ‘Daar moet ik wat mee doen’. Samen met een bevriende winkel heb ik vervolgens een bordje gemaakt: Boef linksaf. Die hebben we de zelfde dag nog opgehangen.” Henk is uiteraard boos over de vrouwonvriendelijke uitspraken van Boef, maar werd echt laaiend toen hij het filmpje zag waarin de rapper zijn oude schooldirectrice uitscheldt.

“Die Boef komt niet”

“Dat kan toch niet. Het is echt schandalig hoe hij haar daar uitkaffert. Je ziet gewoon dat ze er bang van wordt,” legt Henk uit. “Dit is toch geen voorbeeld voor jongeren? Ik heb zelf kinderen en straks denken zij dat het normaal is om zo je leraar aan te pakken als je een probleem met hem of haar hebt. Ik ben echt woest. Die Boef komt niet op Eurosonic Noorderslag, let maar op.” Zou kunnen, tot nu zegt het festival dat de rapper gewoon welkom is. Maar misschien helpt het bordje van Henk.

“Volgens mij is die gast zo dom, dat ‘ie het niet eens doorheeft en linksaf slaat. Ik hoop dat hij eindigt bij de Afsluitdijk of hierdoor rondjes blijft rijden op de ringweg.” Maar waarschijnlijk wordt Boef gereden en is er navigatie in de wagen. Dus of hij wel of niet komt optreden, hangt toch echt af van de organisatie. Daarom hoopt Henk vurig dat ze tot een ander besluit komen: “Je moet ze raken in de portemonnee. Daarom heb ik veel waardering voor Corendon die gewoon de samenwerking met Boef stopzetten.”

Huh!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst door Henk de Haan op dinsdag 9 januari 2018

Ga het gesprek aan ( comments)