BAM! Hans Teeuwen heeft nieuwe show en komt naar Groningen

Na vier jaar lang nul komma nul verse shows, komt Hansie met wat nieuws: Nou lekker dan. Een verontrustende blik in zijn geest, aldus de koning van de lach.

Maar verontrustend of niet, het werd potdomme ook tijd dat hij met wat nieuws op de bühne verschijnt. Meer Hans is namelijk meer beter. En zijn laatste show, Echte rancune, dateert alweer uit 2016.

Daarmee toerde hij overigens ook nog een tijdje in Engeland, vandaar dat de Höllanders vrij weinig van de beste vent hoorden. Zijn absurdistische hersenscheten op Insta niet meegerekend dan.

Hoe dan ook: als hij in zijn verse show ook maar een glimp laat zien van de oude Hans, wordt het knoepertje hard en bizar. Typisch Teeuwen.

Ook in Groningen

En helemaal awesome: Nou lekker dan is straks ook gewoon in Groningen te zien. In Martiniplaza op 7 en 8 oktober. Kaartverkoop start maandag 3 februari om 10:00.

Wat je kunt verwachten? “Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers”, aldus Hans zelf.

“Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper.”

Welke fan moet ab-so-luut weten dat Teeuwen naar Stad komt? Tag hem of haar eem in de comments op Facebook. Is lief.

Psst, hier meer afleiding: