BAM! Zondag heeft Groningen weer de grootste kerstbal ter wereld

Jawel, jawel, corona or no corona, DOT wordt weer de biggest fattest kerstbal op deze aardkloot. Zondag om 17:00, om precies te zijn. En het hele boeltje is te volgen via livestreams op onze Facebook-pagina én op die van DOT zelf.

Top toch? Er is immers letterlijk wekenlang gewerkt de gigantische bal kerstklaar te krijgen. Boenen, poetsen, compleet nieuwe “kerstbalhaak” monteren, lampies erop en ga zo maar door. Allemaal om het ding met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter te laten shinen.

Zondag 6 december

Zondag dus, de dag na Sinterklaas. Zoals ’t heurt. Om 17:00 steekt er dan iemand een stekker in het stopcontact, zodat Stad weer een boel meer gezelligheid uitstraalt. Ennnnnnnn er is zelfs een gospelkoor genaamd G-roots. Met hun gouden strotjes zullen ze het hele spektakel begeleiden alsof hun leven ervan afhangt.

Nogmaals: alles is te volgen via de livestream van DOT en via onze eigen Facebookpagina. Wat jij wil. Tot slot nog een linkje naar het Facebook-event. Voor als je op de hoogte gehouden wilt worden en zo.

Psst, hier meer afleiding: