Barra 050 stopt, maar Stad krijgt er TOTT voor terug. En hun saté schijnt werelds te zijn

De in Leeuwarden en binnenkort in Groningen wereldberoemde saté van TOTT

Na het zuur komt het zoet. Zo brachten de mannen van Barra 050 het nieuws dat ze ermee stoppen. Maar hoe mooi is het dan dat je gelijk bekend kan maken dat er een opvolger is voor je toko: TOTT komt naar Groningen. En als we onze vrienden in Leeuwarden moeten geloven is dat meer dan goed nieuws voor Stad.

“Vanaf volgende week zullen wij gaan stoppen met Barra. Afgelopen 1,5 jaar heeft ons de ruimte gegeven om goed over de toekomst na te denken en wij hebben besloten om ons volledig te richten op waar het allemaal voor ons begon: Block & Barrels,” is te lezen in een statement van de heren.

TOTT

En dat is op zich haaaarstikke jammer. Want Barra zag er tof uit en het eten was heerlijk. Bovendien werkte de zaak samen met straatartiesten. Maar das war einmal. Jasper en Pier zullen het pareltje aan het Schuitendiep 48 doorzetten onder de naam TOTT Groningen.

De specialiteit van TOTT is de huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté en biedt ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegetariërs zijn bij TOTT aan het juiste adres. En in de hoofdstad van Jellejelleland zijn ze ongekend populair. Met name de satésaus schijnt onweerstaanbaar te zijn. Of dat echt zo is? Binnenkort kun je het zelf ondervinden. Gewoon in Stad.

Psst, hier meer afleiding: