BBQDrop: ideaal voor de warme chilldagen in het Noorderplantsoen

Woensdag wordt het zomers warm met een buitje aan het einde van de dag. Ideaal weer om te crashen in het plantsoen om rond 18:00 uur erachter te komen dat al die drank funest werkt op een lege maag. Honger. Zin in barbecue maar geen kracht om naar de supermarkt te struinen. Oplossing: BBQDrop.

Fooddrop is de Groningse tegenhanger van Thuisbezorgd. Sterker: Fooddrop is beter dan Thuisbezorgd. Ten eerste omdat het een Groningse vinding is. Ten tweede omdat de aangesloten restaurants van hoger en lekkerder niveau zijn dan de gemiddelde hap via Thuisbezorgd. En dan komt Fooddrop in samenwerking met Jumbo Beren met BBQDrop. Ideaal.

BBQDrop via de tel

Via je telefoon kun je aan de app of website laten weten waar je bent. Op die locatie wordt het BBQ-pakket bezorgd. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, waaronder een vegetarisch pakket. Ook zijn er goede vleespakketten, kun je extra stokbroden bestellen, een wegwerp-bbq, kooltjes, aanmaaklblokjes  bier, wijn, of meer saus en salade. Alles is mogelijk en wordt in het park bezorgd.

Rete-handig natuurlijk en niet duurder dan in de supermarkt. Je betaalt alleen 2,50 extra voor de bezorging. Maar dat is niet erg. Want duurzaam op de fiets en altijd met een grote glimlach. Klik hier voor meer info.

Ga het gesprek aan ( comments)